Kawa ziarnista palona.
Mieszanka najlepszych ziaren arabiki z Ameryki Południowej i z azjatyckiej robusty. Połączenie owocowego smaku i aromatu z karmelowymi nutami, pozwalają cieszyć się doskonałą kawą każdego dnia.
Tradycyjna metoda palenia i studzenia pozwala na wyciągnięcie z ziaren tego co najlepsze, pobudzającej mocy ziaren robusty i lekkiej słodyczy arabiki. Naszym kawom pozwalamy spokojnie ostygnąć przez 24 godziny od palenia, aby nabrały wyrazistości i pozwalały długo cieszyć się doskonałym smakiem i aromatem w filiżance porannego cappuccino, popołudniowego americano lub wieczornego espresso.
OPIS | |
Rodzaj kawy: | palona, ziarnista |
Ocena Jakości: | PREMIUM |
Intensywność: | wyrazista |
Kwasowość: | średnia |
Nuty smakowe: | owoce cytrusowe i karmel |
Stopień palenia: | średni |
Przeznaczenie: | ekspres ciśnieniowy |